Радио Акорд 96,5 Фм Кичево

Добродојдовте

Радио АКОРД, првиот сигнал го емитуваше во етерот на 19.10 .2005 година

На фреквенција од 96.5 MHZ во Кичево, 24 часа на ден, се емитува музика по избор на слусателите,најнови хитови од македонската и странската музичка сцена и промоција на албуми. Секојдневен радио сервис кој ве информира за сите настани од градот,околината ипошироко.
Денес Радио АКОРД со својот сигнал ја покрива целата територија на општина Кичево и околината, а исто така програмата на АКОРД Радио може да се следи и преку интернет на нашата веб страница
www.radioakord.com Вие сте на вистинската радио-фреквенција,контактирајте не редовно, Ви стоиме на услуга. Сосема спонтано, проследено од нашите желби да навлеземе во светот на музиката настана - АКОРД - звукот на музичките ноти проткаени со гласот на народот!           

 


     

       

                          ЗОРИЦА ЃОРЕСКА - управител

Radio Akord 96.5 Fm Kicevo - Mkd Tel.+389 45 222 000 Sms 070/075 14-22-10 Www.radioakord.com

 

DESIGN BY © RADIO AKORD 2009